duminică, 26 februarie 2012

Oradea Verde

Cu acest articol vreau sa particip la concursul Premiul blogosferei pentru Capitala Verde a Romaniei editia a 2-a. Oradea e plina de verdeata:)
Parcul Seleus din Nufarul e bine situat, amenajat frumos. Cand mergi in el te simti bine, copii au locul lor de joaca si e bine amenajat, sunt banci si ai unde sa stai, te simti bine si relaxat, e liniste deplina si e verde cat vezi cu ochii, cu copaci si iarba, banci si drumul asfaltat, poti sa te plimbi, sa te dai cu bicicleta, cu rolele. Ne bucuram de acest parc fumos si linistit.
Pe malul Crisului Repede vara dar chiar si iarna e frumos sa mergi sa vezi cum pesti inoata, sau sa mergi cu persoana iubita sa va plimbati, sa zambiti, sa va distrati. Malul Crisului Repede e frumos si iarna cand e inghetat, dar vara e mult mai bine.

Langa Bisericuta din Nufaru spatiul verde de acolo te face sa te simti bine chiar daca vrei sa faci poze si daca mergi pana la magazin sau farmacie ti-e drag sa te uiti jur-imprejur ca e doar verde si frumos.
In parcul 1 decembrie fantaniile arteziene fac fata iimprejurul oamenilor, cand esti acolo in parc nu iti mai vine sa pleci, fantaniile arteziene iti dau vara racoare de care ai nevoie vara, e foarte frumos sa mergi sa-ti faci poze sa te distrezi sa te simti bine. Spatiul verde si apa face totul e foarte frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu