duminică, 12 februarie 2012

Iarna in Oradea

In drum spre scoala era frig pana in cam -9 sau -10 grade. Imi ingheta fat, nasul.



Precipitatiile reci au ajuns si in Oradea. Copii se bucura de zapada intr-un fel pentru ca de sarbatorile de Craciun nu a fost zapada. Temperatura este foarte scazuta, si de acea trebuie sa avem o imbracaminte adecvata acestei vremi foarte reci.





Vizibilitatea e foarte scazuta, mai ales soferilor care circula pe astfel de vreme, batranilor care nu se pot tine pe picioare atat de bine, si tuturor deoarece fiind atata zapada ne impiedica sa umblam pe ea, la fel si traficul, nu se poate circula atat de bine din cauza acestei vremi.





Drumurile si soselele sunt invadate de zapada care cu timpul s-a topit, iar cu timpul din cauza precipitatiilor a inghetat. Tramvaiele, autobusele toate au fost inzapezite si incepeau sa mearga mai incet.
Accesul in institutii e strict in unele deoarece din cauza zapezii nu se poate cicula,iar in altele este bun. Peisajele sunt acoperite toate de zapada, iar raul Crisul Repede e inghetat pana la 15-20 cm, iar unii oameni, copii sunt foarte incostienti deoarece ei cred ca, Crisul va tine la vesnicie inghetat si nu se gandesc ca gheata s-ar putea rupe si pe urma ar urma o mare tragedie.
In general in Oradea nu sunt prea multe incidente legate de aceste precipitatii.


Sursa imaginilor: www.google.ro

8 comentarii:

  1. ioai ma foarte frumos :))) ce aveti toti cu foarte frumos ? se spune
    TALENTE :X

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm... imi place ce poze ai ales si eu spun k le-ai pus in ordinea corespunzatoare textului, te-ai exprimat bine:*!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain, felicitari :). Faine si pozele :>

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pt articol Ana si pentru poze mai ales daca sunt facute de tine! Tot referitor la iarna in Oradea: prinoradea.blogspot.com/2012/02/oradea-inzapezita-foto.html

    RăspundețiȘtergere